Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Interne wintercompetitie 2019/2020

Afdrukken

Bij deze is de inschrijving voor de wintercompetitie 2019-2020 geopend. De wintercompetitie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gemengd Dubbel competitie op maandagavond van 19.00 tot 23.00 uur
  • Dames Dubbel competitie op woensdagavond van 19.00 tot 23.00 uur
  • Heren Dubbel competitie op donderdagavond van 19.00 tot 23.00 uur

Inschrijving De inschrijving sluit op 11 augustus. Iedere deelnemer dient individueel in te schrijven. Inschrijving dient digitaal te geschieden via de volgende link: Inschrijfformulier. De competitie zal in principe aanvangen in de week ná de Metzpoint open (week 35) en zal doorlopen tot de kerst. Hierna zullen de uitslagen verwerkt worden en zal de nieuwe ronde gepland worden. Inschrijving voor de eerste ronde betekent automatisch ook inschrijving voor de tweede ronde. Indien u anders wenst, gelieve dit aan te geven.
Bij de indeling van de poules wordt in principe uitgegaan van de einduitslagen van de wintercompetitie 2018 – 2019, aangevuld met eventuele nieuwe deelnemers. De TC is verantwoordelijk voor de indeling en heeft het recht om af te wijken van deze regel. Na de eerste periode wordt, op basis van promotie en degradatie, een nieuwe poule-indeling gemaakt.

Restricties
Evenals vorig jaar is het niet mogelijk met restricties rekening te houden omdat de wedstrijden dan niet meer in de beoogde periode gepland kunnen worden. Derhalve worden de deelnemers in samenspraak met de tegenstanders verzocht zelf de geplande wedstrijden te verzetten naar een geschikt tijdstip.

Kosten
De kosten bedragen € 10, - per competitieonderdeel. De kosten worden middels automatische incasso geïnd. De ballen zullen op te halen zijn tijdens de clubkampioenschappen aan de wedstrijdtafel.

Vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Ruud in ’t Ven (06-18443020)
Lieke in 't Ven (06-55690194)

Met vriendelijke groet, De TC
 

Laatst aangepast op donderdag 04 juli 2019 13:01  
Metzpoint sponsor:
Banner