Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Activiteiten Jeugd

Jeugd Commissie (activiteiten)

Wie is de jeugdcommissie?

De jeugdcommissie bestaat uit 8 personen. Het hele jaar door organiseren zij tennisgerichte activiteiten voor jeugdleden van 5 t/m 17 jaar. De jeugdcommissie bestaat uit:

 • Marc van Dijck – Voorzitter
 • Miranda Vereggen
 • Loes Verberne – Functionaris Tenniskids
 • Karin Paardekooper
 • Heidi Aarts
 • Ursula Sleddens
 • Tanja Heijmans
 • Jaap Sneeboer
 • Hans Roelofs – Clubtrainer

Activiteiten

Gedurende het jaar organiseren we de volgende activiteiten:

 • près-ski toernooi (februari)
 • KNLTB Voorjaarscompetitie + World Tour (april-juni)
 • Family Cup (juni)
 • Summer Tennis Party (juli)
 • KNLTB Najaarscompetitie + World Tour (september-oktober)
 • Lichtjestoernooi (najaar)
 • Metzhut weekend (najaar)
 • Oliebollentoernooi (winter)

KNLTB-toernooien

Er worden door verschillende verenigingen toernooien georganiseerd onder de vlag van de KNLTB. Hier kunnen alle kinderen die lid zijn van de KNLTB aan meedoen. Dit is op individuele basis en je moet je hiervoor zelf inschrijven (eventueel samen met je dubbelpartner).
Op toernooi.nl vind je KNLTB-toernooien voor de ‘hele baan’ en op Tenniskids.nl de toernooien voor rood, oranje en groen. Houdt de leeftijdscategorieën en baangrootte goed in de gaten bij het inschrijven.

Toernooitjes

De jeugdcommissie organiseert het hele jaar door leuke toernooitjes voor de jeugdleden. Tijdens deze eendaagse toernooitjes wordt zowel van de tennis- als padelbanen gebruik gemaakt. Het volgende toernooitje dat op de planning staat, is de Family Cup op 23 juni 2019. Zodra de inschrijving hiervoor open is, kan je je hier inschrijven.

Metzhut Weekend

Ieder jaar organiseert de jeugdcommissie een gezellige activiteit waarbij je je tennisracket thuis mag laten: het Metzhut weekend. Tijdens dit weekend wijken we met z’n allen uit naar een blokhut in de buurt om lekker te eten, gezellige spelletjes te spelen en een spannend avondspel te doen.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen voor de jeugd vinden ieder jaar plaats in september. Na je inschrijving wordt je ingedeeld in een poule, waarin je gedurende een aantal dagen (11-13 september 2019) een paar wedstrijdjes speelt. Wie weet win jij die mooie beker wel! In augustus gaat de inschrijving open.

KNLTB Padelcompetitie

Vanaf het voorjaar 2019 voor de jeugd ook mogelijk om deel te nemen aan de officiële competitie padel van de KNLTB. Deze competitie is alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 15 jaar. Meer informatie? Neem contact op met de jeugdcommissie.

KNLTB Tenniscompetitie

Uitgebreide informatie over de KNLTB jeugd tenniscompetities vind je elders op onze website.

Tossen op dinsdagavond ook voor jeugd vanaf 16 jaar

Zoals jullie misschien weten wordt er iedere dinsdagavond bij Metzpoint getost. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur wordt er elk half uur een indeling gemaakt en heb je de kans om met en tegen andere leden van Metzpoint te dubbelen. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen, of je nu al langer tennist of niet! Zorg wel dat je minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig bent zodat je op tijd kunt worden ingedeeld.

Training

Informatie over tennis- en padeltraining vind je elders op onze website.
Ben je nog geen lid, maar wil je een keer meespelen? Bel dan onze clubtrainer tennis Hans Roelofs: 06-26888891.

Lid worden?

Voor jeugdleden bestaat een gereduceerde contributie afhankelijk van de leeftijd. Meer informatie hierover vind je elders op onze website.
Wil je lid worden van Metzpoint? Vul dan het inschrijfformulier in.
Na je inschrijving neemt de jeugdcommissie zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking!

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen voor de Jeugdcommissie? Je kan ze mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd aanspreken tijdens een van onze activiteiten.
Ook kan je ons volgen op Facebook. Word lid van onze Metzpoint Jeugd groep!
Klik op het plaatje om naar onze groep te gaan en ons te liken!

 

Laatst aangepast op maandag 01 juli 2019 20:15  
Metzpoint sponsor:
Banner