Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Clubkampioenschappen 2018 van 10 sep t/m 23 september!

Afdrukken

Ook dit jaar sluiten we de zomer af met de Metzpoint Clubkampioenschappen. Tijdens dit toernooi, waar alleen Metzpointleden aan deel kunnen nemen, wordt in verschillende categorieën (dubbel en single) gespeeld om te bepalen wie de clubkampioenen van 2018 worden. Gaat het Ivy Martens en Ronald Otten lukken om hun behaalde titels van 2017 te prolongeren? We weten het op zondag 23 september!

De clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van maandag 10 september tot en met zondag 23 september. Bij veel inschrijvingen kan het zo zijn dat er in het voorafgaande weekend ook al wedstrijden worden gepland.

Inschrijven
Je kunt je binnenkort inschrijven voor dit gezellige toernooi via toernooi.nl; je ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging per mail. Ook via de website en de Clubapp kun je binnenkort doorklikken naar de inschrijfpagina.

Het inschrijfgeld voor de Metzpoint Clubkampioenschappen bedraagt €5,- per categorie. Je kunt meedoen in maximaal 3 categorieën (waarvan minimaal 1 x single).

Ook voor junioren!
De Metzpoint Clubkampioenschappen zijn in principe voor senioren. Maar wij bieden de jeugd ook graag de kans om mee te strijden. Juniorleden kunnen enkel meedoen in de top-categorie.

We zien jullie graag in september!

  • Gerard Broeksteeg
  • Maud Colsters
  • Peggy Donders
  • Joyce Hageman
  • Jeroen van Rooij
  • Cas van de Wiel

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

 
Metzpoint sponsor:
Banner