Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Padelcursus

Afdrukken

Van januari tot april gaat Padel Brabant cursussen padel aanbieden bij Metzpoint. De eerste cursus begint al in de week van 21 januari 2019, dus geef je snel op als je een cursus wil volgen.

  • De cursus bestaat uit 4 lessen die gegeven worden door Tess van Dinteren: al jaren speelster van het Nederlands team padel.
  • Mogelijkheid om de cursus op woensdagavond of zaterdagochtend te volgen.
  • Een trainingsgroep bestaat uit 4 personen. Kosten voor de cursus zijn €55,- p.p.
  • Inschrijven kan tot 14 januari via https://www.padel-brabant.nl/cursus/tc-metzpoint/
  • De eerste reeks cursusdata zijn als volgt:
Woensdag 23 januari Zaterdag 26 januari
Woensdag 30 januari Zaterdag 2 februari
Woensdag 6 februari Zaterdag 9 februari
Woensdag 13 februari Zaterdag 16 februari

Padel Brabant 

Padel Brabant is een bedrijf opgericht door Joost Raamsdonk & Tess van Dinteren. Dit bedrijf specialiseert zich als één van de weinigen in Nederland in padel. Zij bieden padel cursussen, clinics, demonstraties, openingen van banen, producten en meer. Op de website www.padel-brabant.nl is alle informatie over het bedrijf te vinden.

Joost & Tess hebben beide in het Nederlands padel team gezeten en ons land vertegenwoordigd op EK’s en WK’s. Joost heeft zich ondertussen toegelegd op zijn trainerscarrière en heeft als speler een stapje terug gedaan. Tess focust zich op zowel spelen als lesgeven. Als toekomstig fysiotherapeut is zij 24/7 met sport bezig en dit is te merken aan haar passie en enthousiasme.

Tess zal namens Padel Brabant als trainster actief gaan zijn bij T.C. Metzpoint de komende periode. Wil jij de fijne padel kneepjes van deze international leren? Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de padel cursus. Dit kan via https://www.padel-brabant.nl/cursus/tc-metzpoint/

 

 
Metzpoint sponsor:
Banner