Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Jeugd Après-ski toernooi 4 maart 2018

Hallo jongens en meisjes,
 
Op zondag 4 maart staat er weer een leuk toernooi op het programma, het Après-Ski toernooi. Dit jaar in een ander jasje want we gaan er een toss-ochtend en middag van maken.
 
* Speel jij in RoodOranje of Groen dan gaan we in de ochtend leuke wedstrijdjes tennissen van 10u tot 12.30u. Als je wil mag je hierbij ook een vriendje of vriendinnetje meenemen; geef zijn of haar naam maar door via het opmerkingen veld van het inschrijfformulier. Deze ochtend sluiten we af met een heerlijke versnapering.
 
* Speel jij in Geel dan gaan we in de middag wedstrijdjes tennissen van 14.00u tot 17.00u. Zoals aangekondigd gaan we tossen en wel met iemand van de Senioren. Wij gaan jullie koppelen aan een volwassene zodat hieruit spannende en leuke wedstrijdjes komen, hopen wij smiley. Deze middag willen we afsluiten door gezamenlijk een hapje te eten; als je hieraan mee wil doen, vragen we een bijdrage van €5,- p.p.
 
Op deze Après-ski dag mag je natuurlijk komen tennissen in je ski-kleding, maar in je gewone tenniskleding mag natuurlijk ook ............
 
De inschrijving is gesloten!
 
Wij hopen jullie allemaal zondag 4 maart te zien!
 
Tot dan!
 
Met sportieve groet,
De JeugdCommissie
 
Metzpoint sponsor:
Banner