Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Interne competitie reglement

Afdrukken

Wedstrijdschema:

De captains bepalen in onderling overleg in welke volgorde en door welke spelers / speelsters er wordt gespeeld. In de poules speelt men 1 damesdubbel, 1 herendubbel en 2 mix- dubbels. Het schema geeft precies aan waar en wanneer men van de banen gebruik kan maken.

Tijdens de speeltijden van de interne competitie kunnen deelnemers en deelneemsters aan deze competitie geen gebruik maken van de recreatiebanen.

De tennisballen worden voor aanvang van de eerste wedstrijd voor de desbetreffende baan bij de organisatie opgehaald. Deze worden door de vereniging verstrekt. Bij verlies of als een bal kapot gaat, kan men een bal uit het reserveblik halen (bij de organisatie). De ballen blijven op de baan tot en met de laatste wedstrijd.

Na de laatste wedstrijd dient men de ballen in te leveren bij de organisatie.

De wedstrijden zijn van 19.00 uur tot 23.30 uur. Een zoemer geeft het begin of einde aan van de wedstrijden. Als weersomstandigheden een korte stop noodzakelijk maken (op signaal van de organisatie) stopt iedereen en wordt daarna de resterende tijd uitgespeeld.

De telling:

Er wordt doorgeteld. Dus bij een stand van 10-8 krijgt het team met 10 games 10/18 punt (0,556) en het team met 8 games krijgt 8/18 punt (0,444). Er wordt dus 1 punt per wedstrijd verdeeld.

Mochten na afloop van alle wedstrijden twee teams gelijk eindigen, dan telt het onderlinge resultaat.

De captains van de twee teams zorgen voor één ingevuld wedstrijdformulier en geven dit af bij de organisatie.

Indien een speler / speelster verhinderd is op een speelavond, zorgt deze zelf voor vervanging! Informeer ook je captain!

We hebben ook dit jaar een lijst met vervangers, dus maak hier ook gebruik van!!

Het moet wel iemand zijn met dezelfde of een lagere speelsterkte als de te vervangen persoon.

Veel tennisplezier!
Dick Stouten
Carla van Overbeek
Annemiek Kaneman

 

 
Metzpoint sponsor:
Banner