Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Padel bij Metzpoint

Padel: info en activiteiten

Afdrukken

Aanleg en opening padelbanen

De overgrote meerderheid van de leden van Metzpoint stemde in maart 2018 bij de ALV volmondig in met de aanleg van twee padelbanen. Hiermee beoogt Metzpoint een aantrekkelijke vereniging te blijven voor tennis en padel, en waar ruimte is voor nieuwe leden. De banen zijn aangelegd op het bestaande tennispark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven op de plek van de minibaan. Op 9 september 2018 zijn de padelbanen op spectaculaire wijze geopend. Zie onze Facebookpagina voor details en regelmatige updates over padel bij Metzpoint.

Activiteiten: padeltoss, clinics, wintertoernooi, laddercompetitie en voorjaarscompetitie

Iedere dinsdag is er een padeltoss: elke dinsdag is er een toss zonder inschrijving voor eigen leden om te padellen van 19.00 tot 21.00 uur en wordt er in wisselende teams gespeeld. Op deze avond is het de bedoeling dat mensen elkaar en de sport leren kennen, en dus niet om met zijn vieren te komen padellen. Mocht je als niet lid geïnteresseerd zijn om mee te doen, doe dan een aanvraag via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  Als u toch nog behoefte heeft aan een clinic, neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De laddercompetitie is intussen begonnen en in maart begint de KNLTB voorjaarscompetitie padel, dus houd daarvoor deze website in de gaten.

Whatsapp-groepen

Om elkaar makkelijk te kunnen vinden en iedereen van padel te kunnen laten genieten, gaan we Whatsapp-groepen op niveau maken. Als je het leuk vindt om met verschillende leden te padellen, meld je dan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of spreek iemand van de padelcommissie aan.

Afhangen

Het is vanaf nu mogelijk om met de ClubApp op afstand af te hangen. De geldt alleen voor de padelbanen en kan drie dagen van tevoren.

Verdere informatie

Als er vragen zijn naar aanleiding van de website of de links naar andere sites, schroom niet om deze te stellen aan de padelcommissie. Dat kan per telefoon of mail (zie onder) of anders via dit formulier

Lid worden?

Voor slechts 115 euro per jaar kunt u bij Metzpoint onbeperkt tennissen én padellen. Zie hier meer details over het lidmaatschap, of ga direct naar het inschrijfformulier

Namens de Padelcommissie,

Tom Koks

06-36256751

alt

 


 

Laatst aangepast op dinsdag 19 maart 2019 13:14  
Metzpoint sponsor:
Banner