Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Padel bij Metzpoint Stand van zaken

Stand van zaken

Afdrukken

Beslissing voor aanleg

De overgrote meerderheid van de leden van Metzpoint stemde in maart bij de ALV volmondig in met de aanleg van twee padelbanen. Hiermee beoogt Metzpoint een aantrekkelijke vereniging te blijven voor tennis en padel, en waar ruimte is voor nieuwe leden. De banen worden aangelegd op het bestaande tennispark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven op de plek van de minibaan. De verwachting is dat deze in oktober 2018 gereed zullen zijn.

Kennismaking met padel

Om leden van Metzpoint alvast kennis te laten maken met de sport voordat de banen op ons park klaar zijn, organiseert de padelcommissie op verzoek clinics op andere parken in de buurt waar al padelbanen liggen (bijvoorbeeld in Best). Contactpersoon hiervoor is Ruud in 't Ven, 06-18443020.

Verdere informatie

Als er vragen zijn naar aanleiding van de website of de links naar andere sites, schroom niet om deze te stellen aan de padelcommissie. Dat kan per telefoon of mail (zie onder) of anders via dit formulier. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van padel bij Metzpoint, laat dan hier een e-mailadres achter om mail te ontvangen wanneer er nieuws is.

Namens de Padelcommissie,

Tom Koks

06-36256751

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Laatst aangepast op woensdag 30 mei 2018 09:46  
Metzpoint sponsor:
Banner