Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Padel bij Metzpoint Stand van zaken

Stand van zaken

Afdrukken

Padel bij Metzpoint?

De overgrote meerderheid van de leden van Metzpoint stemden onlangs volmondig ‘Ja’ voor de aanleg van 2 padelbanen.

Padel is een racketsport met veel kenmerken van squash en tennis. Padel maakt een enorme ontwikkeling door. In Spanje is padel met 5 miljoen spelers tennis al ruimschoots voorbijgestreefd. De Nederlandse tennisbond is enthousiast over padel en ziet de sport als een welkome aanvulling naast het spelen van tennis.

Met de aanleg van twee padelbanen beoogt Metzpoint een aantrekkelijke vereniging te blijven, voor tennis en padel waar ruimte is voor nieuwe leden. De banen worden aangelegd op het bestaande tennispark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven.
Al met al een mooi jaar voor Metzpoint, want naast de verwachte padelbanen viert Metzpoint in juni een weekend lang haar veertigjarig bestaan. 

Mocht je nog vragen hebben n.a.v. dit artikel of de links, schroom niet om ze te stellen. Positief, positief kritisch of negatief, we staan er voor open. Door in gesprek met elkaar te gaan, willen we een goed besluit nemen met het oog op de toekomst van Metzpoint.

Wilt u graag op de hoogte blijven over Padel dan laat hier uw e-mailadres achter en wij mailen u zodra er meer nieuws is: klik hier

Heeft u een vraag aan onze Padel Commissie stel uw vraag hier: klik hier

Namens de Padelcommissie,

Jacqueline Neggers
Christel Gepkens
Maarten van Lisdonk
Rein van Lisdonk
Jeroen Smits
Frank Kraus

Laatst aangepast op maandag 26 maart 2018 16:43  
Metzpoint sponsor:
Banner