Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Word lid

Word lid

Afdrukken

Zin om een balletje te gaan slaan op de Advantage Redcourt tennisbanen of op onze nieuwe padelbanen? En daarna gezellig een drankje te nuttigen?

Schrijft u dan meteen in via dit inschrijfformulier. Voor slechts € 115,00 per jaar kunt u als seniorlid onbeperkt tennissen én padellen.

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 12,50.

Voor de jeugd gelden gereduceerde tarieven:

  • Het jaar waarin het jeugdlid 4 t/m 7 jaar wordt: geen contributie
  • Het jaar waarin het jeugdlid 8 of 9 jaar wordt: € 25,00 per jaar
  • Het jaar waarin het jeugdlid 10, 11 of 12 jaar wordt: € 50,00 per jaar
  • Het jaar waarin het jeugdlid 13 t/m 17 jaar wordt: € 62,50 per jaar
  • Het jaar waarin het lid 18 jaar wordt (seniorlid): € 115,00 per jaar

Om snel thuis te raken in de club organiseert Metzpoint op iedere dinsdagavond een gezellige toss, waar u meerdere partijtjes tennis of padel kunt spelen. Verder organiseert Metzpoint het hele jaar door voor zowel junioren als senioren allerlei competities, trainingen, toernooien en andere gezellige evenementen. Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie over deze activiteiten.

Ons prachtige paviljoen, Intermezzo geheten, staat tot uw beschikking voor uw natje en uw droogje. Het park is doorgaans open van 's morgens 08.30 tot 's avonds 23.00 uur. Op zaterdag en zondagavond is het sluitingsuur afhankelijk van de belangstelling. Gedurende de openingstijden van het park is het paviljoen niet altijd open, maar de douches, toiletten en kleedkamers zijn wel toegankelijk. Het paviljoen wordt gerund door de leden zelf en u zult begrijpen dat daarvoor ook een beroep op u zal worden gedaan. 

Laatst aangepast op vrijdag 16 augustus 2019 19:18  
Metzpoint sponsor:
Banner